Η BRAND” είναι μια δυναμική και αξιόπιστη εταιρεία που λειτουργεί με αυστηρούς κανόνες στον τομέα της αγοράς και του ανταγωνισμού. 

Υποστηρίζει την έρευνα, ανάπτυξη και προώθηση με καινοτομίες, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. 

Το www.brand.gr δημιουργήθηκε με σκοπό όχι μόνο να αποτελεί το εταιρικό site της BRAND, αλλά  να είναι χρήσιμο και για κάθε brand στην Ελλάδα αφου θα προσφέρει ενημέρωση, συμβουλές, προβολή, σχολιασμό και λύσεις σε Μ.Μ.Ε, επιχειρήσεις, επαγγελματίες, καλλιτέχνες, πολιτικούς και άλλα πρόσωπα, παρέχοντας μεγάλα πλεονεκτήματα και ωφέλη τόσο στα μέλη όσο και στους επισκέπτες του.

Projects – domains  της “BRAND”:   www.brand.gr, www.brandnames.gr , www.brandname.gr , trademark.gr,  trademarks,gr , openuniversity.gr , premiera.gr , www.rtpress.gr , www.patrascarnival.gr

*Το σύνολο των ονομάτων – έργων  με τον ξεχωριστό τους ρόλο σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί

Σύμφωνα με τον ορισμό του American Marketing Association, το BRAND καθορίζεται ως ένα όνομα, ένας όρος, ένα σχέδιο, ένα σύμβολο ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό που συνδέεται με το προϊόν ή την υπηρεσία ενός οργανισμού ή ενός ατόμου και το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα στην αγορά.

Η BRAND διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, στο οποίο περιλαμβάνεται και η δημιουργία τηλεοπτικών Formats/Concepts, μέρος των οποίων υλοποιεί ή υποστηρίζει. Συνεργάζεται με τηλεοπτικά κανάλια και άλλες εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών, προσφέροντας δικαιώματα ροής για παραδοσιακές τηλεοπτικές συνδέσεις, OTT (Over-The-Top) και AVOD (Advertising-Based Video On Demand).

Η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στον χώρο της τηλεοπτικής βιομηχανίας και η έγκαιρη προσαρμογή στις νέες τάσεις και τεχνολογίες αποτελούν βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας. 

Με έμφαση στην ποιότητα και την πρωτοτυπία, η εταιρεία διασφαλίζει τη δημιουργία περιεχομένου που ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό κόσμο της τηλεόρασης.

Η έδρα της εταιρείας BRAND στην Ελλάδα είναι στην Αθήνα