trademarks

Σύντομα και από τις ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις  trademark.gr , trademarks.gr ,brandname.gr

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση της καταχώρισης (registration) πνευματικών δικαιωμάτων για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, καθώς και την κατοχύρωση εμπορικών ονομάτων και σημάτων (trademarks). Η διαδικασία αυτή διασφαλίζει ότι η επωνυμία και τα διακριτικά σας στοιχεία προστατεύονται νομικά, εξασφαλίζοντας την αποκλειστική χρήση τους στην αγορά.

  1. Brandname Registration: Εγγράφουμε το όνομα του brand σας, εξασφαλίζοντας προστασία και αναγνώριση στην αγορά.

  2. Trademark Registration: Διεκπεραιώνουμε την εγγραφή του εμπορικού σας σήματος (trademark), προσφέροντας νομική κάλυψη και προστασία από αντιγραφή.

  3. Concept Protection: Προστατεύουμε τα δημιουργικά σας concepts, δίνοντάς τους το νόμιμο πλαίσιο προστασίας.

  4. Copyright Registration: Εγγράφουμε τα πνευματικά δικαιώματα για τα έργα σας, εξασφαλίζοντας τη νόμιμη αναγνώριση και προστασία.

Επιπλέον, προσφέρουμε υποστήριξη στη σύνταξη και διαχείριση Συμφωνιών Εμπιστευτικότητας (NDA), διασφαλίζοντας ότι οι εμπιστευτικές πληροφορίες προστατεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Οι συμφωνίες αυτές προστατεύουν την ιδιοκτησία ιδεών, concepts και άλλων στρατηγικών πληροφοριών.

Παράλληλα, διαχειριζόμαστε τις συμβάσεις (agreements) με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, όπως παραγωγούς, δημιουργούς και συνεργάτες, εξασφαλίζοντας τη δίκαιη και διαφανή ρύθμιση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.

Παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε στάδιο της δημιουργικής διαδικασίας. Από την αρχική ιδέα, την κατοχύρωση εμπορικών ονομάτων και σημάτων, μέχρι τη διανομή του περιεχομένου, εξασφαλίζουμε ότι τα συμφέροντά σας προστατεύονται και μεγιστοποιούνται.

management

Eξειδικευμένες υπηρεσίες Marketing & Management 

  1. Business: Αναλαμβάνουμε την προώθηση και τη διαχείριση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, ενισχύοντας το brand image και προάγοντας την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

  2. Artists: Στηρίζουμε καλλιτέχνες να αναδειχθούν, διαχειρίζοντας την επαγγελματική τους πορεία και προβάλλοντας το ταλέντο τους σε ευρύ κοινό.

  3. Political: Παρέχουμε υπηρεσίες Marketing & Management για πολιτικές προσωπικότητες, βοηθώντας τους να επικοινωνήσουν με το κοινό και να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Στον ρόλο μας ως γέφυρα μεταξύ διαφορετικών κλάδων, διευκολύνουμε τη δημιουργία δυνατών συνεργατικών σχέσεων που θα αναδείξουν το δυναμικό σας.

  • Σύνδεση:

  • Επιχειρήσεις της Ελλάδος με επιχειρήσεις του εξωτερικού

  • Επιχειρήσεις με καλλιτέχνες 

  • Εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού