FORMATS - CONCEPTS

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη δημιουργία και εκτέλεση τηλεοπτικών Formats και Concepts, τα οποία σχεδιάζονται με έμφαση στην καινοτομία και την πρωτοτυπία.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία, από την ιδέα και το σενάριο μέχρι την παραγωγή και την προώθηση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε project.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε concepts τόσο για τηλεοπτικά προγράμματα όσο και για σενάρια σειρών και κινηματογραφικών παραγωγών, δημιουργώντας περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου κοινού.

Συνεργαζόμαστε με τηλεοπτικά κανάλια και άλλες εταιρίες παραγωγής, προσφέροντας δικαιώματα ροής για παραδοσιακές τηλεοπτικές συνδέσεις, υπηρεσίες Over-The-Top (OTT) και Advertising-Based Video On Demand (AVOD).

Εξασφαλίζουμε όχι μόνο την παρουσίαση των προγραμμάτων μας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και τη βέλτιστη δυνατή εκμετάλλευση του περιεχομένου μας μέσω διαφορετικών πλατφορμών.

Προσφέρουμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό κόσμο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Επιδιώκουμε να προσφέρουμε εκπληκτικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εμπειρίες που καθηλώνουν το κοινό και διαμορφώνουν τον χώρο της ψυχαγωγίας.